Meny
  1. Start
  2. Hållbarhet
Varuhuset online Kontakta oss

Hållbarhet

Hållbarhetsarbete är för oss en självklarhet – att försöka ta ansvar som företag. Kvalitét är mer än en bra produkt med en lång livscykel och den glädje vi hoppas att du kan få av den. Det handlar till lika del om att välja leverantörer med schysta arbetsförhållanden och ett bra samarbete. Vi tror att fler möjligheter skapas genom tighta samarbeten - i alla led. På Zmartest är vi övertygade om att vi måste hjälpas åt!

Miljö - För varje order planterar vi ett träd! 

Vi klimatkompenserar eller klimatinvesterar genom att plantera nya träd för varje order
- som blir till nya skogar och som under en lång tid kan binda co2 och göra nytta. Vi arbetar lokalt i närområdet - med global nytta! 

Hållbarhet är en del av vårt DNA på Zmartest. Dels genom att vi jobbar med produkter som tagits fram på ett ansvart sätt och genom leverantörer som tar sitt hållbarhetsarbete på allvar.

Genom Plantmore.com jobbar vi på Zmartest.com med klimatkompenserande lösningar där man planterar träd i regioner där det gör nytta (Baltikum, Litauen och Skandinavien, Sverige). Vi planterar träd som binder koldioxid, skapar arbetstillfällen och arbetar effektivt lokalt - för global effekt

 

Leverantörer 

Ett annat exempel på våra och partners miljöfokus är vår leverantör Vinga Sweden vilka har ett kontor i Kina, Guangzhou. Där arbetar idag tre personer: Flora, Michelle och Bella. De jobbar dagligen att hantera order- och leverantörsuppföljning och tack vare dem kan Vinga skapa ett nära samarbete med våra samarbetspartners. Man kan snabbt besöka fabriker för kvalitetskontroller innan skeppning eller för besök innan ett samarbete med en ny fabrik inleds.

Zmartest.com:s hållbarhetsarbete strävar mot att minimera samtliga negativa effekter från vår egna och framförallt våra leverantörers verksamheter (vi är generellt återförsäljare) och affärsområden men också att maximera de positiva effekter som våra och våra partners aktiviteter har för miljön och mänskligheten.